Huttenpark se nuwe leierkorps vir 2020 is aangewys. Baie geluk aan die volgende leerders wat as prefekte verkies is.

Xander Dirks, Jessica Lowery, Bianca Kock, Lana Walters, Luné Coetzer, Illne Myburgh, Ruby Beukes, Lia Uys, Luke Sidebottom, Chenique van der Merwe, J’Lee Willemse, Faye Torr, Scarlett Uys, Zani Pieterse, Janica de Swardt, Aphelele Nyembe, Matsidiso Phiri, Sisanda Goba, Pieter Campher, Barend Bootha, Marike Rothmann, Mené Potgieter, Rudolph Vermaak, Nocole van Schalkwyk, Zander Struwig, Vuyo Kubheka, Ian Booysen, Neil Collyer, Lizandré Berry, Lannique Graham, Ewa Kopieniak, Rowen Claassen, Lusiwe Gumbi, Jayden van Vuuren, Kiersten-Lei Slabbert, Vuyiswa Nxele, Hayley-Sky Evans, Kamu Hlubi  en Zowakha Mathenjwa.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply