Beste Ouers

OMSENDBRIEF 10 VAN 2018

  1. SKOOLTYE TYDENS EKSAMEN: Die skool sal vanaf Dinsdag 6 November om 13:00 sluit vir leerlinge. Leerlinge sal die ekstra tyd tot hul beskikking kan gebruik ter voorbereiding vir die volgende dag se eksamen.
  2. STUDIETYD: Vir ouers wat nie die geleentheid kan benut nie, sal daar steeds studietyd vir leerlinge by die skool aangebied word tot 14:00 daagliks en die nasorg sal soos normaal voortgaan.  Dit sluit in die dae wanneer leerlinge geen vak skryf nie.  Daar sal te alle tye toesig vir leerlinge wees.
  3. KAMPE: Kampe vir die graad 1 tot 3 leerlinge vind plaas vanaf Don 8 Nov. Ons glo dat hulle elke oomblik sal geniet.
  4. MIKE BOLHUIS: Hierdie bekende privaat speurder besoek Huttenpark op 22 Februarie 2019 as gasspreker by ‘n spesiale aandfunksie. Kontak gerus vir Monica by 084 980 4351 as u ‘n tafel wil bespreek.
  5. EKSAMEN: Baie sterkte aan al ons leerlinge wat eksamen skryf. Ons vertrou elkeen sal hul bes probeer, logies dink en kalm bly.

 

Groete

 

 

JN GROBLER

SKOOLHOOF

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply